Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica vezanih za naše ponude, proizvode i pakete proizvoda, molimo vas da popunite kontakt formu u nastavku. Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

  Ukoliko želite da sazne ko smo mi, šta radimo i čime se bavimo, posetite stranicu „Naša priča“

  ili pak imate bilo kakvo pitanje vezano za rad naše kompanije, predloge, sugestije ili imate želju za zajedničkom saradnjom možete nam se obratiti i putem kontakt telefona: 064 12 18 921 ili putem elektronske pošte na [email protected]

  Zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima vezanim za Zver kompaniju.

  Facebook

  Instagram

  Twitter

  Postanite deo tima koji čine samo najbolji. Popunite kontakt formu

  U svakom trenutku, bez obzira da li imamo otvoren konkurs za radno mesto, uvek smo zainteresovani da upoznamo nove talente. Šaljite nam vaš CV i motivaciono pismo na [email protected]

  Naš korisnički servise se raduje vašoj poruci i rado će vam pomoći. Radno vreme naših call operatera je radnim danima od 08:00 do 20:00 časova, subotom od 08:00 do 20:00 časova. Nedelja je neradni dan.

  Ko smo mi?

  Zver.rs je kompanija koja se bavi prodajom pametnih uređaja u pakatima. Zahvaljujući dobrim i partnerskim odnosima sa proizvođačima širom sveta nudi veliki broj paketa sa pametnim uređajima za svaku potrebu po pristupačnim cenama.

  Naša misija

  Naša misija je unapređenje kvaliteta života i doprinos savremenoj budućnosti koju nudi 21. vek.