Moj nalog

Uloguj se

Registrujte se

Lozinka će biti poslata na vašu adresu e-pošte.

Vaši lični podaci će biti korišćeni isključivo radi poboljšanja vašeg iskustva tokom korišćena sajta i i za ostale potrebe sajta koje su opisane u politika privatnosti.

Šta je Moj Nalog i kako se koristi?

Opcije moj nalog služi kako bi ste izmenili i pregledali informacije o vama. Informacije poput imena i prezimena, adrese elektronske pošte i slično

Svi vaši podaci su sa nama bezbedni. Podatke ne delimo nisakim i koristimo ih isključivo u svrhe poboljšanja vašeg iskustva prilikom korišćenja sajta.

Ko smo mi, šta nudimo i zašto smo tu za vas?

Mi smo Zver je kompanija koja se bavi prodajom pametnih uređaja u pakatima. Nudimo veliki broj solucija i u stanju smo da vam izađemo u susret i napraviti potpuno novu soluciju samo za vas shodno vašim potrebama.

Naše trenutne solucije možete videti klikom na OVAJ link

Pametna kuća, pametna zgrada, pametna zgrada, pametan hotel, pametna bolnica, samo su neke od solucija za koje imamo rešenja.

Uređaj koji nudimo kao centralnu jedinicu je uređaj najnovije tehnologije kome imaju pristup samo oni sa privilegijama.

Po čemu smo to bolji od drugih?

Imamo dugogodišnje iskustvo sa pametnim kućama, kancelarijama, hotelima, bolnicama, zgrada i pametnim gradovima. Uređaji za pametnu kuću su naša opsesija. Zajedno smo automatizovali više od hiljadu kuća i zgrada.

Zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima vezanim za Zver kompaniju.

Facebook

Instagram

Twitter