Niš 0641218921 [email protected]
0

Korpa

Naša priča

naša priča zver logo

Naša priča

Naša priča, priča Zver kompanije je nastala na temeljima potrebe širenja svesti za upotrebom pametnih uređaja u Srbiji.

U vreme intenzivnih promena na tržištu gradimo status jednog od najpouzdanijih partnera i epitet moderne, inovativne kompanije koja nudi proizvod najvišeg kvaliteta u oblasti pametnih uređaja .

Zbog višegodišnjeg iskustva i odlične saradnje sa nasim inostranim partnerima, sa ponosom možemo reći da znamo kako da odgovorimo na sve izazove sa kojima se možete sresti u modernom svetu.

Temelje naših poslovnih uspeha prepisujemo jasnim ciljevima celog tima, koji je sastavljen od talentovanih pofesionalaca koji svojim znanjem i iskustvom u različitim oblastima čine jednu savršenu celinu. Naš cilj je da da nastavimo da gradimo brojne uspehe kako u inostranstvu tako i u Srbiji i to velikim koracima. Zadovoljstvo klijenta je merilo našeg uspeha.

Naša prica osnovana je na tome da sa velikom energijom, inovativnim idejama, I verom da možemo u Srbiji da donesemo uređaj koji je na CES-U 2020 god napravio pravi bum.

Praćenje novih tehnologija i kontinuirano ulaganje u istraživanje, razvoj i savremenu opremu sa našim inostranim partnerima, obogatili smo naš proizvodni program sve do stvaranja pametnog uredjaja koji je oborio sve rekorde na stranom tržistu.

Nas inovativni I jedinstveni uređaj menja čak I do 6 uredjaja u domaćinstvima.


Uređaj sadrzi:


1. Z-Wave, ZigBee, Wi-Fi i BTLE protokol
2. Kontrolu utroška elektricče energije
3. Roditeljsku kontrolu (nadgledanje i blokiranje internet sadržaja našim najmlađim korisnicima) kao i potpuno blokiranje ili limitiranje interneta na određeni vremenski period
4. Cyber security koji štiti sve vaše uređaje (telefone, laptopove, računare, tablete), kao i sve vaše pametne uređaje i kamere od hakovanja i zlonamernih upada na mrežu
5. Router sa Wi-Fi mesh opcijom koji će omogućiti da vaš internet signal prekrije sve crne rupe
6. Android OTT sistem koji omogućava našim korisnicima kontrolu svih funkcija putem tv ekrana

Pored svih ovih funkcija, nastavljamo da dodajemo nove funkcije i unapređujemo sve stare dok ne pokorimo celokupno tržiste.

Rast I razvoj firme zavisi od toga koliko ste spremni da prepoznate sve kvalitete jednog svetskog brenda. Mi ćemo se boriti da u što kraćem roku pridobijemo vaše poverenje i da naš uređaj bude prepoznatljiv i među našim domacim klijentima.

Naš tim

slika ceo petar milenkovic naša priča

Petar Milenković

CEO

E-Mail: [email protected]

Linkedin: KLIK

naša priča slika direktor marketinga milica milenkovic

Milica S. Milenković

Direktor Marketinga

E-Mail: [email protected]

Linkedin: KLIK

Naši Partneri su naša priča

xunison logo

Zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima vezanim za Zver kompaniju.

Facebook

Instagram

Twitter

Pogledajte naše solucije klikom OVDE.