pr. otvaranje firme zver

E-Mail: [email protected]

Datum: 13.01.2021 Mesto: Prokuplje

ZVER – SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

U Sredu, 13.01.2021 u 13:00 Zver Kompanija zvanično počinje sa radom. Primarni cilj otvaranja kompanije jeste uvođenje inovativnih rešenja za pametne kuće, kancelarije, vikendice, poslovne prostore, zgrade, bolnice i ostale vrste nekretnina.

Firmu će svečano otvoriti osnivač Milenković Petar i uvešće vas u kratku priču o Zver Pametnom uređaju. Naime, Zver Pametni uređaj sadrži čak 6 uređaja u jednom i to:

• Ruter sa Wi-Fi Mesh opcijom

• Kontroler za Pametnu kuću sa (Z-Wave, ZigBee, Wi-Fi i BTLE) protokolom

• Kontrolu električne energije

• Roditeljsku kontrolu

• Cyber zaštitu od hakovanja svih uređaja na mreži i kamera

• Android TV sistem za kontrolu pametne kuće putem TV Ekrana.

Svi budući korisnici imaće pravo zadovoljstvo da iskoriste sve pogodnosti koje nudi ovaj inovativni uređaj.

Sa ponosom možemo reći da smo pronašli najbolje rešenje koje dovodimo u Srbiju zahvaljujući Xunison kompaniji u kojoj je Petar takođe jedan od osnivača, gde je učestvovao u izgradnji ovog uređaja od samog početka. Inače, firma Xunison registrovana je u Dublin-u (Irska) 2016-te godine gde programira i proizvodi ova jedinstvena inovativna rešenja i već sa sigurnošću možemo reći da je Xunison jedan od budućih lidera pametnih uređaja u svetu.

Rast I razvoj firme zavisi od toga koliko ste spremni da prepoznate sve kvalitete jednog svetskog brenda. Mi ćemo se boriti da u što kraćem roku pridobijemo vaše poverenje i da naš uređaj bude prepoznatljiv i među našim domacim klijentima.

Autor:
Milica Spasić Milenković
Direktor Marketinga

Kako bi saznali više o Zver Uređajima posetite OVAJ link. Ukoliko želite da vidite solucije koje nudimo, posetite OVAJ link.

Zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima vezanim za Zver kompaniju.

Ostavite odgovor