Niš 0641218921 [email protected]
0

Korpa

Pametna brava sa otiskom prsta

Pozovite za cenu

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Pametna brava za pametnu kuću sa integrisanin dizajnom ručice. Ručica je napravljena od ZZNAL4Y livene legure cinka. Može biti rotirana sa leve ili desne strane u zavisnosti od potrebe vrata.

Ovaj proizvod pokreću 4 AA baterije (2 grupe) od po 1.5V i baterija može izdržati približno 6000 otvaranja. Napon Alarma je 4.8V a potrošnja struje oko 200mA.

Radna temperatura ove pametne brave iznosi od -25°C do 60°C i vlažnost od 20% do 95%. Kapacitet otiska prsta je 199 sa memorijom od 100godina. Stopa odbijanja je manja od 0.1% a stopa prepoznavanja manja od 0.0001%. Ugao prepoznavanja je 360°. Dužina šifre je od 6 do 12 karaktera i postoji opcija kontrole glasom. Ovaj uređaj je ispoštovao sve norme i standarde (GA 701—2007 GA 21555—2008)

Pametna brava je inače jedan od najvažnijih uređaja za sigurnost svakog doma i jako je bitno da bude pouzdana i bez rupa za prolaz(hakovanja). U kombinaciji sa ZVER centralnom jedinicom nudi punu bezbednost i sugornost vašeg doma. Zahvaljuću opcijama automatizacije Zver pametnog sistema, možete napraviti veliki broj scena sa ovim uređajem.

Primera radi:
1. Ukoliko se aktivira senzor dima a vrata su zaključana da se automatski otključaju
2. Ukoliko je 23:00 (vreme podešavate sami) a vrata su otključana da se automatski zaključaju i još dosta dosta toga.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za ovaj ili bilo koji drugi uređaj koji nudi naša kompanija, obratite se na [email protected] ili popunite formu u Kontakt stranici. Da bi ste posedili kontakt stranicu kliknite OVDE.

Zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima vezanim za Zver kompaniju.

Facebook

Instagram

Twitter

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pametna brava sa otiskom prsta“

Možda će vam se svideti …