Niš 0641218921 [email protected]
0

Korpa

Prekidač sa glasovnom kontrolom

Pozovite za cenu

Pametni prekidač sa glasovnom kontrolom i touch screen opcijom. Uređaj koji menja vaše stare prekidače u kući, usavremenjuje i omogućava kontrolu kuće bez obzira na kom kontinentu se nalazite. Pored već sada možemo reći normalne kontrole mobilnim telefonom, sve Zver uređaje možete kontrolisati i putem Televizora.

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Pametni prekidač sa glasovnom kontrolom i touch screen opcijom. Uređaj koji menja vaše stare prekidače u kući, usavremenjuje i omogućava kontrolu kuće bez obzira na kom kontinentu se nalazite. Pored već sada možemo reći normalne kontrole mobilnim telefonom, sve Zver uređaje možete kontrolisati i putem Televizora. Zver centralni sistem je poslednja tehnološka inovacija koja pored kontrole pametnih uređaja pruža bezbednost vašem domu, svim uređajima na mreži (telefonima, tabletima, računarima..) kao i svim pametnim uređajima. Zahvaljujuću Cyber Security zaštiti Zver centralni sistem će sprečiti hakere od upadanja na vaš posed, pristupa uređajima i nadgledanju kamera. Sa našim specijalnim sistemima zaštite bićete sigurni u vašem domu.

Zver Pametni Prekidač spada u grupu Z-Wave uređaja i kao takav se može kontrolisati putem našeg Hub-a- Zver centralna jedinica pored Z-Wave protokola podržava i ZigBee, Wi-Fi i BTLE protokol.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za ovaj ili bilo koji drugi Zver uređaj popunite kontakt formu na sledećem linku. Kliknite OVDE.

Ukoliko želite da sazne ko smo mi, šta radimo i čime se bavimo, posetite stranicu „Naša priča“

ili pak imate bilo kakvo pitanje vezano za rad naše kompanije, predloge, sugestije ili imate želju za zajedničkom saradnjom možete nam se obratiti i putem kontakt telefona: 064 12 18 921 ili putem elektronske pošte na [email protected]

Zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima vezanim za Zver kompaniju.

Facebook

Instagram

Twitter

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prekidač sa glasovnom kontrolom“

Možda će vam se svideti …