Solucije

Solucije pametna kuća Saznajte zašto smo najboljim, specijalna ponuda uređaja za pametnu kuću, pametan hotel, pametnu zgradu, pametnu vikendicu. pametna kuća je svo što vam je potrebno, napravite nalog ovde Zapravite nas na društvenim mrežama Zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima vezanim za Zver kompaniju. Facebook Instagram Twitter Zver.rs je kompanija koja se bavi prodajom pametnih uređaja u pakatima. Zahvaljujući dobrim i partnerskim odnosima sa proizvođačima širom sveta nudi veliki broj paketa sa pametnim uređajima za svaku potrebu po pristupačnim cenama. Naša misija Naša misija je unapređenje kvaliteta života i doprinos savremenoj budućnosti koju nudi 21. vek. Ukoliko želite da sazne ko smo mi, šta radimo i čime se bavimo, posetite stranicu "Naša priča" ili pak imate bilo kakvo pitanje vezano za rad naše kompanije, predloge, sugestije ili imate želju za zajedničkom saradnjom možete nam se obratiti i putem kontakt telefona: 064 12 18 921 ili putem elektronske pošte na [email protected] Spremili smo za vas solucije za pametnu kuću, solucije za pametnu zgradu, solucije za pametan hotel, solucije za pametnu vikendicu. Kontaktirajte nas i mi ćemo napraviti soluciju za vas Postanite deo tima koji čine samo najbolji. Popunite kontakt formu U svakom trenutku, bez obzira da li imamo otvoren konkurs za radno mesto, uvek smo zainteresovani da upoznamo nove talente. Šaljite nam vaš CV i motivaciono pismo na [email protected]

Solucije pametna kuća

Saznajte zašto smo najboljim, specijalna ponuda uređaja za pametnu kuću, pametan hotel, pametnu zgradu, pametnu vikendicu.

 pametna kuća je svo što vam je potrebno, napravite nalog ovde

Zapravite nas na društvenim mrežama

Zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima vezanim za Zver kompaniju.

Facebook

Instagram

Twitter

Zver.rs je kompanija koja se bavi prodajom pametnih uređaja u pakatima. Zahvaljujući dobrim i partnerskim odnosima sa proizvođačima širom sveta nudi veliki broj paketa sa pametnim uređajima za svaku potrebu po pristupačnim cenama.

Naša misija

Naša misija je unapređenje kvaliteta života i doprinos savremenoj budućnosti koju nudi 21. vek.

Ukoliko želite da sazne ko smo mi, šta radimo i čime se bavimo, posetite stranicu „Naša priča“

ili pak imate bilo kakvo pitanje vezano za rad naše kompanije, predloge, sugestije ili imate želju za zajedničkom saradnjom možete nam se obratiti i putem kontakt telefona: 064 12 18 921 ili putem elektronske pošte na [email protected]

Spremili smo za vas za pametnu kuću, solucije za pametnu zgradu, solucije za pametan hotel, solucije za pametnu vikendicu.

Kontaktirajte nas i mi ćemo napraviti soluciju za vas