3. Visok račun za struju

Mirkova solucija za visok račun za struju

Dobro jutro komšija Mirko! Ooo dobro jutro komšinice Maro, kako smo danas? Loše komšija, baš loše. Zašto Maro. šta je bilo ? – Stigao mi je visok račun za struju. Kada sam ga otvorila jutros, umalo me infarkt nije strefio. Pa ne grejem ja komšija ceo naš kraj već samo svoju pustu udovičku kuću. Da mi nije mog psa Žuće ,dan mi nikad ne bi prošao. Pa jel si posetila Zver sajt kao što sam ti rekao, da se raspitaš o Zver pametnom sistemu? Kako nisam, jesam ,I poručila odmah. Čekam da stigne ovih dana da se spasim ovih muka dobri moj komšija. Ovo je postalo nepodnošljivo zaista. Nego Komšija iskreno mi kaži da li ću zaista moći da usštedim na električnoj energiji sa Zver pametnim uređajem ?

Naravno Maro. Pomocu Zver pametnog sistema  I njegovih funcija imaćeš moć da sprečiš rasipanje električne enrgije.  Bićeš zapanjena kada vidiš da su ti se računi za struju smanjili čak I do 40%. Štednju novca postižes pametnim korišćenjem uređaja u kući. On sve uređaje povezuje u  jedan sistem. Imaćeš potpunu kontrolu svih uređaja putem jedne aplikacije koju kontrolišeš putem svog telefona, tableta ili Tv-a. Ne moraš više brinuti o uzaludnoj potrošenoj energiji, jer ćeš putem jednog klika moći da upališ ili ugasiš bilo koji uređaj bila tog trenutka u kući ili van nje.

Taođe možes kreirati razne scenarije, primera radi da se bojler ili mašina za veš uključe samo kada je jeftina struja, da grejanje bude prilagđjeno tvojoj željenoj temperaturi I slično. Objasniće ti sve njihova ekipa, zaista su sjajni.

Da, da, razgovarali smo već, nego sam ja ipak htela informacije iz prve ruke. Pričajj mi još o tom grejanju, to mi je trenutno najveća muka. Ovaj Januar je dug kao cela godina a nikad hladnije vreme.

Pa Maro sistemom automatizacije se ide na to da većina uređaja radi samo kada je to zaista neophodno.

Evo nekoliko primera kako srediti visok račun za struju da bi lakše shvatila:

Sat vremena pre buđenja sistem grejanja se uključuje.Kada kreneš na posao, grejanje se isključuje kao I svi ostali uređaji u kući koji su povezani sa Zver pametnim uređajem.

Na ovaj način ne morasš da brines da li su neki uređaji ostali uključeni kada si napustila dom. Ako se dogodi neka alarmantna situacija poput požara ili poplave Zver te obaveštava notifikacijom na telefonu,  pružajući ti mogucnost da reaguješ na vreme.

Sat vremena pre povratka kući, grejanje se pali ponovo. Ako dođe do neke promene u tvom rasporedu, grejanje možeš uključiti ranije ili kasnije putem telefona.

Kada je vreme za spavanje svi uređaji se gase. Ukoliko je jako hladno tokom noci, temperaturu možes prilagoditi po svom izboru.

Moram ti napomenuti još jednu jako korisnu informaciju, a to je da ćes imati uvid o potrošnji električne energije za svaki uređaj u domaćinstvu i samo jednim klikom možeš ugasiti najvećeg potrošača.

Komšija, pa to je divno zaista. Sama pomisao da ću uštedeti I do 40% električne enrgije me vraća ponovo u život, a posebno mi je drago što ću biti među prvima u komšiluku koja će isprobati  sve prednosti sistema pametne kuće i učiniti svoj dom mestom zadovoljstva i udobnosti.

Pa nije Mara bilo ko u ovom našem kraju. Hvala ti puno dragi moj komšija, da nije bilo tebe ja ne bih bila tako savremena i nisša ne bi znala o ovoj pametnoj tehnologiji.

Ništa Maro, tu smo da se pomažemo, zaboravio sam ti kažem I da će ti se brige za Žuću smanjiti. Uvek ćeš imati uvid šta radi dok si odsutna od kuće. Putem kamera ćes ga pratiti čak i pričati sa njim kada primetiš da je tužan. Njihove kamere imaju “Two-Way audio sistem” sa mikrofonom I zvučnikom tako da može da čuje tvoj glas .

Slatki moj Žuća, više nikada neće biti usamljen I tužan kada me nema. Jedva čekam da stigne moja pametna Zver, da me čuva od lopova, sredi visok račun za struju I pruža sve mogućnosti jednog savremenog I pametnog doma.

Kako bi saznali više o Zver Uređajima posetite OVAJ link. Ukoliko želite da vidite solucije koje nudimo, posetite OVAJ link.

Zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima vezanim za Zver kompaniju.

Facebook

Instagram

Twitter

Ostavite odgovor