upoznajte zver komsiluk

Upoznajte ZVER komšiluk

Upoznajte Zver komšiluk….U jednom malom gradu na jugu Srbije, u ulici okruženom parkom i zelenilom žive vesele i nasmejane komšije. U toj ulici se uvek nešto dešava i svaki dan donosi nešto novo. Česta su okupljanja i ispijanja sveže domaće kafe uz koju sledi I dobra trač partija. Što bi se u narodu reklo: “Šta se to kuva u komšijskom loncu” ?

Ovaj komšiluk će vam doneti niz komičnih situacija, dobrih trač partija, a ujedno ćete otkriti dosta toga i o pametnim Zver uređajima iz njihovih priča.

Glavni akteri su komšinica Mara, komšija Mirko i porodica Marković.

Komšinica Mara je raspuštenica, slobodnog duha i vedre naravi. Upućena je u sva aktuelna dešavnja u gradu a naročito u komšiluku. Od nje ćete saznati dosta toga.

Komšija Mirko je poznati gastrbajter, izuzetno pametan i elokventan. Prilikom dolaska u rodnii kraj sa sobom donosi mnogobrojne novine poput Zver pametnih uređaja koji će zaintregirati čitav kraj, a pogotovo komšinicu Maru.

Porodica Marković je jedna sasvim obična porodica. Verovatno ćete se zbog toga prepoznati i poistovetiti sa njima. Njihova porodica broji pet članova. Vera je domaćica, majka dve devojčice i jednog dečaka. Dok je njen muž doktor, jako cenjen I poštovan u kraju.

Ovaj razdragani komšiluk će svakodnevno izmamiti bar jedan osmeh na vašem licu i naučiće vas sve o Zver pametnim uređajima.

Da saznate više, zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima vezanim za Zver kompaniju.

Facebook

Instagram

Twitter

Serijal „Trač uz Kaficu“ možete pročitati klikom OVDE

Ostavite odgovor